INHOUDSOPGAWE:

Beth Chapman Nettowaarde: Wiki, Getroud, Familie, Trou, Salaris, Broers en susters
Beth Chapman Nettowaarde: Wiki, Getroud, Familie, Trou, Salaris, Broers en susters

Video: Beth Chapman Nettowaarde: Wiki, Getroud, Familie, Trou, Salaris, Broers en susters

Video: Beth Chapman Nettowaarde: Wiki, Getroud, Familie, Trou, Salaris, Broers en susters
Video: Beth Chapman Has Passed Away at 51 Years Old | THR News 2024, Mei
Anonim

Alice Elizabeth Smith se netto waarde is $3 miljoen

Alice Elizabeth Smith Wiki Biografie

Gebore as Alice Elizabeth Smith op die 29ste Oktober 1967, in Denver, Colorado, VSA, is Beth Chapman 'n bounty hunter en 'n TV-werklikheidster, veral bekend aan die wêreld vir haar verskyning in die A&E TV-werklikheidsreeks "Dog the Bounty Hunter" (2003-2012), saam met haar man Duane “Dog” Chapman.

Het jy al ooit gewonder hoe ryk Beth Chapman is, teen laat 2017? Volgens gesaghebbende bronne is daar beraam dat Chapman se rykdom so hoog as $3 miljoen is, 'n bedrag wat verdien is deur haar loopbane as 'n prysjagter en 'n werklikheids-TV-ster.

Beth Chapman netto waarde $3 miljoen

Beth is die dogter van die voormalige professionele bofbalspeler Garry Smith; sy het twee broers en susters en twee halfbroers en susters.

Sy het 'n borgtogonderneming in 1998 begin en die jongste gelisensieerde borgtogvrou in Colorado se geskiedenis geword, sedert vervang deur stiefdogter Lyssa, 19 jaar oud! Haar verhouding met Duane gaan terug na 1989, toe hy haar borgtogman was, nadat sy vir 'n diefstal gearresteer is. Die twee het dit dadelik getref en in die jare wat voorlê 'n aan- en af-verhouding gehad, al was albei met ander mense getroud. Die twee het uiteindelik in 2006 verenig, en is sedertdien getroud.

Beth het sake met Duane aangesluit, en die twee jag vlugtelinge sedert die vroeë 2000's. Sy was te sien in die realiteitsreeks "Dog the Bounty Hunter", met Duane, sy seun Leland en familievriend, Tim Chapman - geen verhouding nie. Die reeks het geduur tot 2012, toe Leland die reeks verlaat het ná’n lewendige argument met sy pa. Duane en Beth is egter opgetel vir 'n ander reeks "Dog and Beth on the Hunt" deur CMT-netwerk, en Leland het gou by die program aangesluit, nadat hy met sy pa versoen is. Die trio het mislukte borgtogagentskappe regoor die land besoek en hulle adviseer oor hoe om hul mislukte besigheid om te draai en wins te maak.

Wat haar persoonlike lewe betref, was Beth voor Duane getroud met Keith A. Barmore, by wie sy een kind het. Sy het ook 'n seun uit een van haar vorige verhoudings. Sy is in 2006 met Duane getroud en die egpaar het twee kinders saam, Garry Chapman, en Bonnie Jo Chapman.

Aanbeveel: