INHOUDSOPGAWE:

Georgina Chapman Nettowaarde: Wiki, Getroud, Familie, Trou, Salaris, Broers en susters
Georgina Chapman Nettowaarde: Wiki, Getroud, Familie, Trou, Salaris, Broers en susters

Video: Georgina Chapman Nettowaarde: Wiki, Getroud, Familie, Trou, Salaris, Broers en susters

Video: Georgina Chapman Nettowaarde: Wiki, Getroud, Familie, Trou, Salaris, Broers en susters
Video: ‘Humiliated’ Georgina Chapman Breaks Down In Tears About Harvey Weinstein... 2024, Mei
Anonim

Wiki Biografie

Georgina Rose Chapman is 'n modeontwerper en aktrise van Engeland. Haar netto waarde word op 'n indrukwekkende $20 miljoen geraam. Chapman is op 14 April in 1976 in Londen, Engeland, gebore en het in Richmond grootgeword. Sy is die dogter van die joernalis Caroline Wonfor en 'n multi-miljoenêr sakeman en eienaar van Percol koffiemaatskappy, Brian Chapman.

Georgina Chapman netto waarde $20 miljoen

Selfs op 'n jong ouderdom het Georgina drome oor 'n musiekloopbaan gehad: sy het selfs 'n band, Jesus en Mary Jane, gestig wat in haar skoolkapel opgetree het. Rose het na Chelsea College of Art and Design gegaan, waar sy in Head & Shoulders en Soothers-advertensies gemodelleer het saam met musiekvideo's vir die groep Pulp. Sy het ook haar toekomstige sakevennoot Keren Craig daar ontmoet. Toe sy in 2001 gegradueer het, het Chapman haar loopbaan as 'n kostuumontwerper begin. Sy het beslis op 'n jong ouderdom begin om haar loopbaan uit te klim.

Die hoofbron van Georgina se inkomste en netto waarde is haar modeontwerpvrystellings, maar haar toneelspelloopbaan het ook 'n aansienlike deel bygedra.

Haar eerste groot handelsmerkvrystelling was toe sy in 2004 met Keren Craig saamgespan het vir Marchesa, vernoem na Marchesa Luisa Casati. Die etiket was suksesvol en het beleggings van mense soos Giuseppe Cipriani en Steve Witkoff ontvang. Die handelsmerk was ook een van die top tien finaliste van die CFDA/Vogue Fashion Fund in 2006. Dit het 'n goeie hupstoot gegee aan Chapman se loopbaan en netto waarde.

Georgina het ook in verskeie TV-programme en flieks verskyn. Sy het rolle gehad in Desire in 2001, Sons & Lovers, Shanghai Knights in 2003, Bride & Prejudice, A Soldier's Tunic, Piccadily Jim in 2004, Match Point, The Business, Danny the Dog, Zemanovaload en Derailed in 2005. In 2007 sy het Penny Carver in Awake gespeel, en in 2009 het sy haarself in die TV-program Gossip Girl gespeel, terwyl sy in 2012 'n beoordelaar op Project Runaway: All Stars was.

Wat haar persoonlike lewe betref, het Chapman in 2004 met Harvey Weinstein begin uitgaan, en hulle het in 2007 in Connecticut, VSA, getrou. Die egpaar spandeer hul tyd in koshuise West Village, Westport, Connecticut en Los Angeles. Hul dogter, India Pearl is op 30 Augustus 2010 gebore, en in 2012 het hulle aangekondig dat hulle 'n nuwe kind verwag. Hul seun is op April 2013 gebore en het Dashiell Max Robert genoem.

Aanbeveel: