INHOUDSOPGAWE:

Barbara Bach Nettowaarde: Wiki, Getroud, Familie, Trou, Salaris, Broers en susters
Barbara Bach Nettowaarde: Wiki, Getroud, Familie, Trou, Salaris, Broers en susters

Video: Barbara Bach Nettowaarde: Wiki, Getroud, Familie, Trou, Salaris, Broers en susters

Video: Barbara Bach Nettowaarde: Wiki, Getroud, Familie, Trou, Salaris, Broers en susters
Video: BARBARA BACH, James Bond Girl in 1977 & Cover Girl 2024, Mei
Anonim

Barbara Bach se netto waarde is $20 miljoen

Barbara Bach Wiki Biografie

Barbara Goldbach is gebore vir 'n Ierse Katolieke moeder en Oostenrykse Joodse vader, op 27 Augustus 1947, in Rosedale, Queens, New York City, VSA, en as Barbara Bach is bekend as 'n voormalige model en aktrise. Voordat Bach haar toneelspelloopbaan voortgesit het, het Bach reeds in die 60's naam gemaak vir haarself en in die modelbedryf, toe sy in haar laat tienerjare was. In die toneelspelbedryf is sy miskien veral bekend vir haar vertolking van Anya Amasova (Agent Triple X), Bond-meisie, in die 1977-fliek - "The Spy Who Loved Me". Nog 'n groot rol in Bach se toneelspelloopbaan was die rol van Maritza Petrović in die Britse Wêreldoorlog-temafilm, "Force 10 from Navarone", wat in 1978 verskyn het.

So net hoe ryk is Barbara Bach, vanaf middel 2017? Gesaghebbende bronne skat dat Bach se netto waarde so hoog as $20 miljoen is – afgesien van modelwerk en toneelspel, is 'n groot deel van haar inkomste afkomstig van die verkoop van haar en haar man Ringo Starr se plaas vir $3,85 miljoen in 2014.

Barbara Bach netto waarde $20 miljoen

Bach was 'n inwoner van Rosedale haar hele opvoeding insluitend die meeste van haar tienerjare. Sy het die hoërskool verlaat ter wille van haar modelloopbaan op 'n hoër vlak, hoewel Barbara uiteindelik in 1990 'n Meestersgraad in Sielkunde aan UCLA verwerf het.

Agterna was dit die risiko werd om uit die skool te val, veral om by die Eileen Ford-agentskap in New York te onderteken. Sy het een van die bekendste en bekroonde modelle in die bedryf geword en verskyn in verskeie internasionale modetydskrifte soos ''Seventeen'', ''Vogue'', ''ELLE'', ''Gioia'' en ''Figurino' '' op 'n relatief jong ouderdom het Bach die perfekte toonbeeld van die '60's en '70's model geword, wat 'n stewige basis vir haar netto waarde gevestig het.

Een van die kernveranderinge in Barbara se loopbaan, sowel as haar persoonlike lewe, het plaasgevind toe sy besluit het om na Italië te verhuis, soos haar maat voorgestel het, met die fokus op haar toneelspelloopbaan. Kort nadat sy na Italië verhuis het, het sy haar eerste klein rol as prinses Nausicaa in die Italiaanse TV-program '' The Odyssey '' gekry. Nietemin het Bach nie haar modelloopbaan afgeskeep nie, en met nuwe sakegeleenthede het sy voortgegaan om die gesig en woordvoerder van Amaro Cora te word, wat in hul advertensies verskyn het. Haar toneelspelloopbaan het ook aanhou groei, aangesien sy haar eerste rol op die grootskerm in die fliek ''Il Mio Padre Monsignore'' gekry het, waarna sy in talle Italiaanse en Franse flieks verskyn het. Bach se loopbaan was opwaarts tot die hoogtepunt toe sy die oog gevang het van Cubby Broccoli, die vervaardiger van "The Spy Who Loved Me", haar deurbraakfliek, wat die rol van Anya Amasova vertolk het, die rol van Bond-meisie wat haar gehelp het om te wen. massiewe gewildheid in Hollywood, aangesien die film as een van die beste Bond-flieks beskou word, word Bach se rol daarin gunstig erken, en het haar netto waarde aansienlik verhoog. Nog 'n rolprent wat belangrik was vir haar toneelspelloopbaan was "Force 10 from Navarone", waarin sy Harrison Ford se medester was. In 1980 is die aktrise saam met haar toekomstige man en voormalige lid van The Beatles, Ringo Starr, in die komedie ''Caveman'' vertolk - vandag word haar naam meestal met hom geassosieer.

Barbara het deur 1986 in baie meer rolprente gespeel, maar ongelukkig het nie een soveel kritiese lof ontvang as “The Spy Who Loved Me” nie. Barbara het uiteindelik afgetree van modelwerk en toneelspel – nadat sy in byna 30 rolprente verskyn het – maar sy word steeds onthou as 'n indrukwekkende model, glansryke en gesofistikeerde, en 'n noemenswaardige aktrise.

In haar persoonlike lewe, nadat sy die Italiaanse sakeman Augusto Gregorini ontmoet het, het die egpaar getrou toe Barbara in 1966 net 18 jaar oud was, twaalf jaar saam gebly en 'n dogter en 'n seun gehad. In 1981 trou sy met haar "Caveman" mede-ster, Ringo Starr, en hulle bly saam tot vandag toe. Daar word berig dat beide Bach en Starr 'n vegetariese dieet het.

Nadat Bach selfhelp-verslawingherstelprogram saam met Patti Boyd, Eric Clapton en George Harrison, en The Lotus Foundation saam met haar man gestig het, word Bach wyd erken vir haar liefdadigheidswerk.

Aanbeveel: