INHOUDSOPGAWE:

Hannah Stocking Netto Worth: Wiki, Getroud, Familie, Trou, Salaris, Broers en susters
Hannah Stocking Netto Worth: Wiki, Getroud, Familie, Trou, Salaris, Broers en susters

Video: Hannah Stocking Netto Worth: Wiki, Getroud, Familie, Trou, Salaris, Broers en susters

Video: Hannah Stocking Netto Worth: Wiki, Getroud, Familie, Trou, Salaris, Broers en susters
Video: Service animals these days… 🤣🦭 (PART 2) #shorts 2024, April
Anonim

Hannah Stocking se netto waarde is $500 000

Hannah Stocking Wiki Biografie

Hannah Jo Stocking-Siagkris is op 4 Februarie 1992 in Los Angeles, Calfornia, VSA, gebore en is van baie gemengde Griekse, Oekraïense, Hongaarse en Armeense afkoms. Hannah is 'n internetpersoonlikheid en 'n model, veral bekend vir haar YouTube-inhoud, waarop sy meer as twee miljoen intekenare het, en word deur Shots Studios bestuur. Sy is sedert 2013 aktief in die bedryf, en al haar pogings het gehelp om haar netto waarde te plaas waar dit vandag is.

Hoe ryk is Hannah Stocking? Vanaf vroeg in 2018 lig bronne ons in van 'n netto waarde wat $500 000 is, verdien deur sukses in haar talle pogings. Sy het ook op televisie verskyn en is bekend daarvoor dat sy met ander bekendes geassosieer word. Soos sy haar loopbaan voortsit, word verwag dat haar rykdom ook sal aanhou toeneem.

Hannah Stocking netto waarde $500 000

Hannah het Ashland High School in Oregon bygewoon, en nadat sy gematrikuleer het, het sy teruggetrek na Kalifornië om die Dominikaanse Universiteit van Kalifornië by te woon. Gedurende haar tyd daar sou sy biologie en chemie studeer en vlugbal gespeel het. Sy sou in 2013 haar eerste aanlyn inhoud deur Vine maak, insluitend haar eerste video getiteld “Hoe meisies reageer op ouens VS. Hoe mans op die meisies reageer”. Haar gewildheid het begin toeneem, en haar netto waarde het ook in reaksie hierop gestyg. Sy sal in die volgende jare voortgaan om meer inhoud te plaas, en vriende te maak met ander kunstenaars soos Lele Pons en Innana Sarkis. Sy het toe by Shots Studios geteken en word deur John Shihadi bestuur.

In 2016 het Stocking die hoofrol gespeel in die musiekvideo "She's Out of Her Mind" deur Blink-182, wat saam met Lele Pons en Vale Genta verskyn het. Die volgende jaar het sy by die rolverdeling van “E! News" vir hul dekking van die "2017 Grammy-toekennings", en verskyn in die "Countdown to the Red Carpet: the 2017 Grammy Awards" saam met Vale Genta. Sy gaan ook voort om video's aanlyn deur Instagram en YouTube te plaas. Haar YouTube-rekening genereer glo ongeveer 650 000 kyke per dag, en 'n paar van haar gewildste video's het elk meer as 10 miljoen kyke, insluitend "Baywatch", "Waking Up Next to a Cheater" en "Recess!" Al hierdie geleenthede het haar netto waarde selfs verder verhoog.

'n Paar van haar jongste projekte sluit in vennootskap met videovervaardiger ATTN vir 'n kortvorm wetenskapreeks, en haar YouTube-rekening het begin om inhoud te plaas wat deur die samewerking gemaak is. Haar Instagram- en Facebook-bladsye is ook opgedateer om die nuwe projek te bevorder.

Vir haar persoonlike lewe is dit bekend dat Hannah in 'n verhouding was met die National Basketball Association (NBA) speler Klay Thompson van die Golden State Warriors. Hul verhouding het egter in 2015 geëindig. Sy is ook saam met Twan Kuyper en Kyrie Irving gesien. Sy woon in Los Angeles, Kalifornië. Sy bly aktief op sosiale media met meer as 2,4 miljoen intekenare op YouTube. Sy het ook byna 11 miljoen volgers op Instagram en meer as 224 000 volgers op Twitter. Sy het ook 'n Facebook-bladsy, met byna twee miljoen volgelinge.

Aanbeveel: