INHOUDSOPGAWE:

Rico Verhoeven Netto Waarde: Wiki, Getroud, Familie, Trou, Salaris, Broers en susters
Rico Verhoeven Netto Waarde: Wiki, Getroud, Familie, Trou, Salaris, Broers en susters

Video: Rico Verhoeven Netto Waarde: Wiki, Getroud, Familie, Trou, Salaris, Broers en susters

Video: Rico Verhoeven Netto Waarde: Wiki, Getroud, Familie, Trou, Salaris, Broers en susters
Video: Rico Verhoeven openhartig over carrière en familie | HLF8 2024, April
Anonim

Rico Verhoeven se netto waarde is $3 miljoen

Rico Verhoeven Wiki Biografie

Rico Verhoeven, gebore op die 10de April 1989, is 'n Nederlandse skopbokser wat vir vyf agtereenvolgende jare bekendheid verwerf het as die Glory Heavyweight Champion. Hy is tans die nommer 1 swaargewig in die wêreld volgens Combat Press, GLORY, en LiverKick.com. Hy het ook bekend geword as 'n intelligente vegter, en vir sy wye reeks aanvalle, veral sy kragtige lae skoppe en stywe verdediging.

So hoeveel is Verhoeven se netto waarde? Vanaf vroeg in 2018, gebaseer op gesaghebbende bronne, word berig dat dit meer as $3 miljoen verkry is uit sy jare as 'n professionele skopbokser sedert 2004.

Rico Verhoeven netto waarde $3 miljoen

Gebore in Bergen op Zoom, Nederland, het Verhoeven gevegskuns begin leer op die ouderdom van vyf, aangesien sy pa 'n swartgordel in Karate was; hy het begin oefen, sy pa by sy dojo vergesel en Kyokushin geleer. Op die ouderdom van sewe het hy na skopboks oorgegaan en op die sport gefokus totdat hy 'n volwassene geword het. Hy het op die ouderdom van 16 begin deelneem, maar was gedwing om volwasse mededingers te trotseer aangesien hy te groot was vir sy ouderdomskategorie.

In 2012 het Verhoeven sy professionele loopbaan begin en in Oktober van daardie jaar met Glory-promosies geteken, eerstens teen Sergei Kharitonov meegeding en met eenparige beslissing by Glory 4: Tokyo gewen, maar verloor teen sy tweede wedstryd teen Semmy Schilt.

In 2013 het Verhoeven teruggegaan na Glory 7: Milan en hierdie keer teen Jhonata Diniz gewen. Hy het ook voortgegaan om Errol Zimmerman te verslaan by Glory 9: New York, en Gokhan Saki in Glory 11: Chicago. Hy het opslae gemaak toe hy ook Peter Aerts by Glory 13: Tokyo verslaan het, en hy is daarna as die Glory Heavyweight Champion verklaar. Sy oorwinnings het gehelp om sy loopbaan en ook sy netto waarde te vestig.

Die volgende jare het Verhoeven aanhou wen en sy Glory Heavyweight Championship-titel behou. In 2014 het hy Daniel Ghita by Glory 17: Los Angeles verslaan, en die volgende jaar het hy weer die kampioenskapstitel behou nadat hy Errol Zimmerman en Benjamin Adegbuyi verslaan het.

Verhoeven het in 2016 omstrede geraak toe sy geveg met Badr Hari baie gegons het. Hari het gespog dat hy hom ná die eerste ronde verslaan het, maar Rico kon sy titeloorwinning via TKO verdedig.

In 2017, nadat hy Ismael Lazaar en Antonio Silva verslaan het, kon Verhoeven weer die titel as die Glory Heavyweight Champion behou, nadat hy teen Jamal Ben Saddik gewen het.

Behalwe dat Verhoeven 'n skopbokser was, het Verhoeven ook 'n loopbaan in toneelspel begin. Hy het reeds in "Bluf" in 2014 en "Vechtershart" in 2015 verskyn. Hy sal in 2018 weer op die grootskerm pryk in die film "Kickboxer: Retaliation."

Wat sy persoonlike lewe betref, is Verhoeven getroud met Jacky Duchenne en saam het hulle drie kinders: Mikayla, Jazlynn en Vince.

Aanbeveel: