INHOUDSOPGAWE:

Paula Zahn Nettowaarde: Wiki, Getroud, Familie, Trou, Salaris, Broers en susters
Paula Zahn Nettowaarde: Wiki, Getroud, Familie, Trou, Salaris, Broers en susters

Video: Paula Zahn Nettowaarde: Wiki, Getroud, Familie, Trou, Salaris, Broers en susters

Video: Paula Zahn Nettowaarde: Wiki, Getroud, Familie, Trou, Salaris, Broers en susters
Video: Caso Criminal Paula Zahn S12E11 - Promesas Rotas 2024, April
Anonim

Paula Zahn se netto waarde is $18 miljoen

Paula Zahn Wiki Biografie

Paula Ann Zahn, 'n bekende joernalis en nuusberigte, is op 24 Februarie 1956 in Omaha, Nebraska, VSA, gebore en is Joods van geboorte. Sy is veral bekend as 'n joernalis, uitsaaier, aktrise en TV-vervaardiger.

So net hoe ryk is Paula Zahn? Bronne skat dat Paula Zahn se netto waarde vanaf vroeg in 2016 meer as $18 miljoen is, waarvan die meeste afkomstig is van haar werke as 'n joernalis en nuusvertaler, sowel as vervaardiger van die dokumentêre reeks die "Investigation Discovery".

Paula Zahn netto waarde $18 miljoen

Zahn is grootgemaak in Canton, Ohio en Naperville, Illinois, saam met drie broers en susters. Haar ma was 'n skoolonderwyseres en 'n kunstenaar, en haar pa was 'n verkoopsbestuurder in IBM. Sy het in 1974 na die Central High School Naperville gegaan vir hoër onderwys, en het aan Stephens College Columbia, Missouri, gegradueer met 'n baccalaureusgraad in Joernalistiek. Sy het as tiener aan skoonheidskompetisies deelgeneem en deurgedring na semi-finaal van die 1973 "Miss Teenage America Pageant".

In 1978 het Zahn haar reis in massamedia as 'n joernalis begin en vir 10 jaar op verskillende platforms regoor die staat gewerk. Sy is in 1987 deur ABC News gehuur, waarop sy 'n naweekprogram aangebied het, en van daar af het sy die reis aangepak om "World News This Morning" saam te anker en nuussegmente vir "Good Morning America" oor te dra, wat meer roem gebring het. in haar professionele loopbaan.

In 1990 het Zahn oorgeskakel na CBS-nuus en mede-anker "CBS The Morning" tot 1996. In 1992 het sy dekking gegee aan die Olimpiese Winterspele in Albertville, Frankryk en in 1994, die Olimpiese Winterspele in Lillehammer, Noorweë. Sy het toe die "CBS Evening News" en "48 Hours" begin aanbied, wat haar tot nege jaar by CBS geneem het.

In 1999 het Zahn by FOX News aangesluit en vir twee jaar saam met hulle gewerk. In September 2001 het sy by CNN aangesluit, waar sy haar eerste dag deurgebring het deur die terreuraanval op die Verenigde State te dek. Zahn het ook "American Morning with Paula Zahn" aangebied. Tydens die oorlog in Irak in 2003 het sy 'n twee uur lange program "Live from the Headlines" aangebied. Sy het baie uitdagende en moeilike projekte met CNN effektief voltooi.

Zahn het nege keer in haar loopbaan die Emmy-toekennings gewen en ook die AWRT-toekenning ontvang. In haar suksesvolle loopbaan het sy onderhoude gevoer met baie bekende persoonlikhede, insluitend presidente Bush en Clinton. Deesdae bied Zahn haar News Magazine-reeks “On the Case with Zahn” op die Discovery Investigation Cable Channel aan.

In haar persoonlike; Zahn het in 1987 met Richard Cohan getrou en vir 20 jaar in hierdie verhouding gebly, maar toe het sy uiteindelik besluit om van haar man te skei. Die egpaar het drie kinders.

Aanbeveel: