INHOUDSOPGAWE:

Courtney Hansen Nettowaarde: Wiki, Getroud, Familie, Trou, Salaris, Broers en susters
Courtney Hansen Nettowaarde: Wiki, Getroud, Familie, Trou, Salaris, Broers en susters

Video: Courtney Hansen Nettowaarde: Wiki, Getroud, Familie, Trou, Salaris, Broers en susters

Video: Courtney Hansen Nettowaarde: Wiki, Getroud, Familie, Trou, Salaris, Broers en susters
Video: EN DAG MED OS I HOLLYWOOD 2024, Mei
Anonim

Courtney Hansen se netto waarde is $4 miljoen

Courtney Hansen salaris is

Image
Image

$4 miljoen

Courtney Hansen Wiki Biografie

Courtney Hansen is gebore op 2 Oktober 1974, in Minneapolis, Minnesota, VSA, en is 'n voormalige modemodel, nou 'n televisiegasheer/persoonlikheid, aktrise en skrywer, maar waarskynlik die beste bekend as 'n gasheer van die TV-realiteitsprogram genaamd "Overhaulin'" (2004). Hansen se loopbaan het in 1998 begin.

Het jy al ooit gewonder hoe ryk Courtney Hansen is, vanaf laat 2016? Volgens gesaghebbende bronne is daar beraam dat Hansen se netto waarde so hoog as $4 miljoen is, 'n bedrag wat meestal verdien is deur haar suksesvolle loopbaan op televisie, en voorheen as 'n modemodel. Benewens die feit dat Hansen 'n gasheer en aktrise is, is Hansen ook 'n motorrubriekskrywer, wat ook haar rykdom verbeter het.

Courtney Hansen netto waarde $4 miljoen

Courtney Hansen is 'n dogter van Constance en Gerald John "Jerry" Hansen, en het grootgeword in Orono, Minnesota, waar sy baie tyd om die putte en motorhuise by motorrenbane spandeer het. Haar pa het 27 SCCA nasionale wedrenkampioenskappe gewen, terwyl Brainerd International Raceway van 1973 tot 2006 deur haar familie besit was, so hierdie blootstelling het haar 'n besondere belangstelling in motors in die algemeen laat ontwikkel.

Hansen het op film gedebuteer in Roland Joffé se "Goodbye Lover" (1998) met Patricia Arquette, Dermot Mulroney en Mary-Louise Parker, maar sy het besluit om nie 'n toneelspelloopbaan te volg nie en het eerder by die Florida State University ingeskryf. Courtney het in 2002 met 'n graad in bemarking gegradueer en daarna 'n korporatiewe pos in bemarking verkry, maar haar mooi voorkoms waaroor baie kommentaar gelewer het, het daartoe gelei dat sy later opgehou het om as 'n mode- en fiksheidsmodel te werk, wat op die voorblaaie van Hot Rod Magazine, Muscle verskyn het. & Fiksheid, onder vele ander, wat beslis haar netto waarde verbeter het.

In 2004 is sy egter gewerf om die eerste seisoen van die TV-reeks genaamd "Overhaulin'" aan te bied, en het toe op "The Late Late Show with Craig Ferguson" (2005) en "Comedy Central Roast of Pamela Anderson" (2005) verskyn.).

Teen die einde van die 2000's het Hansen ook gewerk as 'n gasheer van "Destination Wild" (2006), was hy 'n aanbieder van die TV spesiale "Spike TV's Autorox Awards 2006", en verskyn in 'n episode van "The Tyra Banks Show".” in 2007. In 2011 het Courtney in “The Daily Habit” verskyn en in 2012 het sy die dokumentêr genaamd “Autoweek se Vinsetta Garage” aangebied. Mees onlangs was sy 'n woordvoerder van Endurance Warranty Services, LLC Endurance Warranty, maar aan die einde van 2015 het sy aangekondig dat sy "Powernation" die CBS-sportprogram verlaat om ander belange na te streef wat nog nie geïdentifiseer moet word nie. Al hierdie aktiwiteite het geleidelik bygedra tot haar netto waarde.

Courtney Hansen het in 2007 haar eerste boek met die titel "The Garage Girl's Guide to Everything You Need to Know About Your Car" gepubliseer, wat ook tot haar netto waarde bygedra het.

Wat haar persoonlike lewe betref, was Courtney Hansen getroud met Ilya Sapritsky van 2010 tot 2012. Sy het nou 'n dogter genaamd Holland Marysia Walker Hartington (gebore in 2014) saam met haar kêrel, Jay Hartington.

Aanbeveel: