INHOUDSOPGAWE:

Bryant Gumbel netto waarde: Wiki, Getroud, Familie, Trou, Salaris, Broers en susters
Bryant Gumbel netto waarde: Wiki, Getroud, Familie, Trou, Salaris, Broers en susters

Video: Bryant Gumbel netto waarde: Wiki, Getroud, Familie, Trou, Salaris, Broers en susters

Video: Bryant Gumbel netto waarde: Wiki, Getroud, Familie, Trou, Salaris, Broers en susters
Video: SNUOPERASJON PÅ ALLE PLAN 2024, April
Anonim

Bryant Gumbel se netto waarde is $18 miljoen

Bryant Gumbel Wiki Biografie

Bryant Gumbel is 'n suksesvolle joernalis en sportkommentator. Hy is veral bekend daarvoor dat hy in die program genaamd "The Today Show" verskyn het. Gedurende sy loopbaan het Gumbel baie toekennings gewen, byvoorbeeld 'n Emmy-toekenning, Martin Luther King-toekenning, Peabody-toekenning, Internasionale Joernalistiek-toekenning en vele ander. Hierdie toekennings bewys net die feit dat Bryant 'n bekende en bekroonde joernalis is. So hoe ryk is Bryant Gumbel? Daar word beraam dat Bryant se netto waarde $18 miljoen is. Aangesien Gumbel steeds sy loopbaan as joernalis voortsit, is daar alle moontlikhede dat sy netto waarde in die toekoms sal groei.

Bryant Gumbel netto waarde $18 miljoen

Bryant Charles Gumbel, bekend as Bryant Gumbel, is in 1948 in Louisiana gebore. Gumbel het aan Bates College gestudeer en na die graad het hy by "Black Sports Magazine" begin werk. In 1972 het Bryant deel geword van KNBC-TV, wat sy eerste werk op televisie was. In 1975 het Gumbel saam met Jack Buck gasheer geword van "GrandStand". Dit het natuurlik bygedra tot Bryant Gumbel se netto waarde. Terwyl hy by NBC Sports gewerk het, het Bryant die geleentheid gehad om meer ervaring op te doen en ook meer professioneel te word. In 1982 het hy die gasheer geword van een van sy bekendste programme, genaamd "The Today Show". Die vervaardigers van hierdie program het Gumbel uit baie ander kandidate gekies en dit het groot lof in die bedryf beteken. Die vertoning was regtig suksesvol en het 'n groot impak op die groei van Bryant Gumbel se netto waarde gehad. In 1997 het Bryant die program verlaat, maar hy verskyn steeds soms tydens spesiale geleenthede.

Na 'n ruk het Bryant ook gewerk aan programme soos "Public Eye with Bryant Gumbel", "The Early Show", "Real Sports with Bryant Gumbel" en ander. Ten spyte van die feit dat hy soms omstrede opmerkings maak, word Bryant steeds as joernalis gerespekteer. Benewens hierdie, het Bryant ook verskyn in die fliek genaamd "The Weather Man", geregisseer deur Gore Verbinski. Tydens die maak van hierdie film het Gumbel saam met Nicolas Cage, Michael Caine, Hope Davis en Michael Rispoli gewerk. Hierdie fliek het Gumbel se netto waarde ook hoër gemaak. Bryant het ook by NFL Network gewerk, maar is in 2008 afgedank en sy plek is deur Bob Papa ingeneem.

Bryant is twee keer getroud: sy eerste huwelik was met June Baranco, maar hy het in 2001 van haar geskei en een jaar later met Hilary Quinlan getrou. Bryant het twee kinders.

Al met al kan’n mens sê dat Bryant Gumbel’n merkwaardige joernalis en sportkommentator is. Gedurende sy loopbaan het Gumbel baie gebeurtenisse beleef, en was veral in staat om baie gewilde sportbyeenkomste te aanskou. Miskien het sommige mense nie baie van sy omstrede uitlatings gehou nie, maar hy is deur ander joernaliste en sportkommentators geprys. Ten spyte van die feit dat Gumbel baie geld verloor het nadat hy van sy eerste vrou geskei het, is Gumbel se netto waarde steeds redelik hoog en kan dit in die toekoms selfs hoër word. Daar is 'n groot kans dat ons Gumbel weer in een van die bekende programme sal sien werk aangesien hy steeds sy loopbaan voortsit.

Aanbeveel: