INHOUDSOPGAWE:

Sophia Loren Netto Waarde: Wiki, Getroud, Familie, Trou, Salaris, Broers en susters
Sophia Loren Netto Waarde: Wiki, Getroud, Familie, Trou, Salaris, Broers en susters

Video: Sophia Loren Netto Waarde: Wiki, Getroud, Familie, Trou, Salaris, Broers en susters

Video: Sophia Loren Netto Waarde: Wiki, Getroud, Familie, Trou, Salaris, Broers en susters
Video: Sophia Loren.Documentary 2024, Mei
Anonim

Sofia Villani Scicolone se netto waarde is $75 miljoen

Sofia Villani Scicolone Wiki Biografie

Sofia Villani Scicolone is op 20 September 1934 in Rome, Italië, gebore. Sy is 'n aktrise wat miskien veral bekend is vir haar optredes in rolprente soos "The Pride and the Passion" en "It Started in Naples". Een van haar mees noemenswaardige films was "Two Women", waarvoor sy 'n Oscar-toekenning vir beste aktrise gewen het. Afgesien daarvan het sy ook verskeie toekennings gewen, en al haar pogings het gehelp om haar netto waarde te verhoog.

Hoe ryk is Sophia Loren? Vanaf vroeg in 2016 gee bronne kennis van 'n netto waarde van $75 miljoen, meestal verdien deur 'n suksesvolle loopbaan in toneelspel. Sy het deur haar lewe in talle rolprente opgetree, en het saam met ander groot name in Hollywood gewerk, wat haar erkenning nie net in Italië nie, maar ook wêreldwyd verdien het. Sy het 'n outobiografie geskryf wat ietwat gehelp het met haar rykdom.

Sophia Loren netto waarde $75 miljoen

Loren is in ongewone omstandighede gebore, met 'n pa uit adelstand wat geweier het om met haar ma, wat 'n aspirant-aktrise was, te trou. Tydens die Tweede Wêreldoorlog is Sophia deur skrapnel getref wat daartoe gelei het dat die gesin vir 'n rukkie na Napels verhuis het. Hulle het ná die oorlog teruggekeer om 'n kroeg oop te maak waar sy tafels gewag en skottelgoed was. Haar loopbaan sou begin op die ouderdom van 14, toe sy by Miss Italia 1950, 'n skoonheidskompetisie, ingeskryf het. Sy het nie gewen nie, maar een van die finaliste geword, en later haar hand by toneelspelklasse probeer. Sy het eers in klein rolle verskyn voordat sy in die 1953-rolprent "Aida" vertolk het, wat haar opgemerk het. Dit het voortgegaan met rolprente soos "Two Nights with Cleopatra" en "The Gold of Naples".

In 1958 sou Paramount Pictures vir Loren 'n kontrak van vyf prente aanbied wat haar internasionale erkenning sou verdien. Sy het 'n hoofrol gespeel in "Desire Under the Elms", "Houseboat" en "Heller in Pink Tights". In 1961 is sy vertolk in "Two Women", en haar vertoning het haar 'n Cannes-rolprentfees-toekenning vir beste optrede en ook 'n Oscar-toekenning vir Beste Aktrise besorg. Sy het meer as 22 toekennings vir haar vertolking gewen en op daardie stadium een van die top aktrises ter wêreld geword, wat haar netto waarde verder verhoog het.

Sy het voortgegaan om films te maak en het op hierdie stadium tussen die Verenigde State en Europa beweeg om te skiet. 'n Paar van die films wat sy gemaak het, was "El Cid" met Charlton Heston, "Yesterday, Today, and Tomorrow", en "A Countess from Hong Kong" met Marlon Brando. Nadat sy kinders gehad het, het Loren haar tyd in rolprente verminder en meer op rolle in Italië konsentreer. 'n Paar van die rolprente wat sy gedurende hierdie tydperk gehad het, was "Brief Encounter", "The Cassandra Crossing" en "A Special Day", wat vir byna 'n dosyn toekennings genomineer is, wat Sophia se versameling vergroot het. Sy het in 1978 in "Brass Target" gespeel waarin sy nog 'n Golden Globe gewen het, en later is haar biografie getiteld "Sophia Loren: Living and Loving, Her Own Story" gepubliseer. Tot in die 80's en 90's het sy aangehou werk en is uiteindelik tot 'n "bioskoopskat" verklaar. Een van haar jongste rolprente is "Nine" in 2009, wat ook Kate Hudson, Nicole Kidman en Daniel Day-Lewis vertolk.

Vir haar persoonlike lewe is dit bekend dat sy in 1957 met Carlo Ponti, Sr., getrou het met 'n baie groot ouderdomsgaping. Carlo was voorheen getroud en moes dit nietig verklaar om aanklagte te vermy, so die twee het in 1966 weer getrou. Hulle het twee kinders gehad, en hulle het getroud gebly tot sy dood in 2007. Loren het ook 'n verhouding gehad met Cary Grant wat sy ontmoet het tydens die verfilming van Houseboat” in 1957. Die verhouding het op 'n slegte noot geëindig, en Loren het kort daarna besluit om met Carlo te trou. Anders as dit, is Sophia 'n Rooms-Katoliek en bly meestal in Genève, Switserland.

Aanbeveel: