INHOUDSOPGAWE:

Mack Maine netto waarde: Wiki, Getroud, Familie, Trou, Salaris, Broers en susters
Mack Maine netto waarde: Wiki, Getroud, Familie, Trou, Salaris, Broers en susters

Video: Mack Maine netto waarde: Wiki, Getroud, Familie, Trou, Salaris, Broers en susters

Video: Mack Maine netto waarde: Wiki, Getroud, Familie, Trou, Salaris, Broers en susters
Video: Mack Maine - All In One Swipe ft. Birdman, Rick Ross & Young Chu 2024, Mei
Anonim

Mack Maine se netto waarde is $13 miljoen

Mack Maine Wiki Biografie

Jermaine Preyan, bekend onder sy verhoognaam Mack Maine, is op 28 Julie 1982 in New Orleans, Louisiana, VSA, gebore. Mack is 'n rapper, maar miskien veral bekend daarvoor dat hy die president van "Young Money Entertainment" is en ook een van die stigters van maatskappye soos "Soother Your Soul Records" en "Kush Entertainment" is.

So hoe ryk is Mack Maine? Bronne het beraam dat Mack se netto waarde $13 miljoen is, en die hoofbron van sy rykdom is sy loopbaan as rapper. Mack se aktiwiteite as die president van "Young Money Entertainment" het ook bygedra tot sy netto waarde. As hy sy loopbaan voortsit, is die kans groot dat dié som hoër gaan word en dat hy nog meer lof sal kry. Kom ons hoop dat sy aanhangers binnekort 'n paar nuwe enkelsnitte van hom sal kan hoor.

Mack Maine netto waarde $13 miljoen

Toe Mack 11 jaar oud was, het hy Lil Wayne en Dwayne Carter ontmoet en daarmee bevriend geraak. In 2003 het Maine aan 'n vryslaggevegkompetisie op MTV deelgeneem, en later by die BET-toekennings opgetree. Dit het 'n groot invloed gehad dat hy een van die stigters geword het van "Young Money Entertainment", wat hy saam met sy vriend Lil Wayne gestig het. Kort voor lank het die twee aan laasgenoemde se liedjies begin werk, en Mack het selfs saam met hom opgetree. Dit het 'n groot invloed op die groei van Mack Maine se netto waarde gehad. In 2009 het hy en Lil Wayne saam opgetree op die toer genaamd "I Am Music". In dieselfde jaar het hy op Lil Wayne se program genaamd "Behind the Music" verskyn. Dit het ook bygedra tot Mack se netto waarde. In 2010 het Mack saam met Snoop Dogg en T-Pain gewerk aan die liedjie genaamd "Ghetto Commandments". In 2013 het hy sy eie musiekvideo vir die liedjie “Celebrate” vrygestel en het selfs meer gewild geraak. Gedurende sy loopbaan het Mack ook saam met kunstenaars soos Birdman, Curren$y, Cory Gunz, Ace Hood en vele ander gewerk. Dit bevestig net dat Mack bekroon is onder ander kunstenaars en dat hy werklik 'n talent het om musiek te skep en op te tree. Gedurende sy loopbaan is Mack verskeie kere vir die BET-toekennings genomineer en het hierdie toekenning twee keer gewen. Hy is maar net 32 jaar oud, so daar is’n groot kans dat hy sy loopbaan nog lank sal voortsit.

Al met al kan gesê word dat Mack nie so lank gelede met sy loopbaan begin het nie en dat daar 'n blink toekoms op hom wag as hy net hard sal werk en sy eie drome sal probeer verwesenlik. Hy kan nog baie bereik en daar is 'n groot kans dat Mack Maine se netto waarde hoër sal word as hy meer enkelsnitte vrystel en ook aanhou werk met ander kunstenaars. Kom ons hoop dat ons binnekort meer sal hoor oor Mack Maine en sy werk in die musiekbedryf.

Aanbeveel: