INHOUDSOPGAWE:

Chael Sonnen netto waarde: Wiki, Getroud, Familie, Trou, Salaris, Broers en susters
Chael Sonnen netto waarde: Wiki, Getroud, Familie, Trou, Salaris, Broers en susters

Video: Chael Sonnen netto waarde: Wiki, Getroud, Familie, Trou, Salaris, Broers en susters

Video: Chael Sonnen netto waarde: Wiki, Getroud, Familie, Trou, Salaris, Broers en susters
Video: Henry Cejudo is back in the USADA testing pool... 2024, Mei
Anonim

Chael Sonnen se netto waarde is $9 miljoen

Chael Sonnen Wiki Biografie

Chael Patrick Sonnen is 'n Milwaukie, Oregon-gebore gemengde gevegskunstenaar wat reeds uit die sport getree het. Chael, gebore op 3 April 1997, is tans 'n promotor van gevegskuns en stoei en is ook 'n entrepreneur. Voorheen, een van die belangrikste spelers en mededingers in Ultimate Fighting Championship, was hy aktief in hierdie loopbaan van 1997 tot 2014, toe hy sy sewentien jaar lange professionele loopbaan as 'n gemengde gevegskunstenaar vaarwel toegeroep het.

'n Beroemde stoeier en gemengde gevegskunstenaar van sy generasie, hoe ryk is Chael Sonnen op die oomblik? Vanaf 2015 skat bronne dat Sonnen 'n netto waarde van $9 miljoen opgehoop het, die meeste van sy rykdom is versamel uit sy suksesvolle loopbaan as 'n atleet. Hy het meer as $150 000 vir baie van sy stoeispeletjies sowel as gemengde gevegskunsspeletjies as prysgeld verdien, wat natuurlik tot sy rykdom bygedra het.

Chael Sonnen netto waarde $9 miljoen

Chael, gebore en getoë in Oregon, is aan die Hoërskool West Linn opgevoed en het verder studeer, aanvanklik aan die Brigham Young Universiteit voordat hy na die Universiteit van Oregon oorgeplaas het - wat hom in staat gestel het om voort te gaan met opleiding - vanwaar hy met 'n Bsc-graad gegradueer het. in sosiologie. Chael was van 'n baie jong ouderdom af geneig tot stoei. Vanaf toe hy op hoërskool was, het Sonnen in boks begin oefen, wat daartoe gelei het dat hy meer belangstel in stoei en gemengde gevegskuns. Terwyl hy op universiteit was, het hy daarin geslaag om 'n silwermedalje by die Grieks-Romeinse Wêreld Universiteitskampioenskappe in 2000 te wen. Kort voor lank het Chael besluit om 'n loopbaan in gemengde gevegskuns te bou en op die ouderdom van negentien professioneel begin speel. Sy begin het 'n soort wentog geword toe hy sy eerste ses wedstryde gewen het, wat hom gehelp het om 'n voldoende hoeveelheid aanhangers in so 'n beperkte tyd te kry.

Sy wonderlike begin in gemengde gevegskuns het hom 'n kans gegee om in die Ultimate Fighting Championship te veg. Hy het in die Lig-Swaargewig-kategorie gespeel wat tot sy uittrede uit die sport gestrek het. Tydens sy gevegsloopbaan het hy ook deel geword van World Extreme Cage fighting sowel as Bodog Fight. Gegewe sy passie en vaardigheid vir die spel, het hy een van die hoogs erkende vegters in UFC geword. Sy professionele betrokkenheid by gemengde gevegskuns vir 'n tydperk van sewentien jaar was natuurlik een van die belangrikste bronne vir sy huidige netto waarde.

Gedurende sy loopbaan het hy in 'n totaal van 44 groot wedstryde van gemengde gevegskuns gespeel en nege-en-twintig gewen. Hy het veertien van hulle verloor en gelykop in een gespeel. Vir sy indrukwekkende speletjies en sportmangees het Chael baie betroubare toekennings en titels verwerf, insluitend "UFC" twee keer, twee "World MMA Awards" en een "Wrestling Observer Newsletter Award" onder vele ander. Daar was egter heelwat bespiegeling dat Sonnen afgetree het weens probleme met dwelmtoetsing.

Nadat hy uit gemis gevegkuns uitgetree het, het Chael verskillende ondernemings aangepak. Chael Sonnen, 'n gelisensieerde makelaar in sy tuisdorp in Arizona, geniet dit ook om 'n ontleder en promotor van stoei te wees. Hy het ook in verskillende ondernemings soos restaurante belê en is glo ook bereid om in WWE te belê.

Sonnen, wat godsdienstig tot katolisisme geneig is, het in 2013 met Brittany Smith getrou, en die egpaar deel 'n pasgebore seun – Junie 2015.

Aanbeveel: