INHOUDSOPGAWE:

Rocky Marciano Nettowaarde: Wiki, Getroud, Familie, Trou, Salaris, Broers en susters
Rocky Marciano Nettowaarde: Wiki, Getroud, Familie, Trou, Salaris, Broers en susters

Video: Rocky Marciano Nettowaarde: Wiki, Getroud, Familie, Trou, Salaris, Broers en susters

Video: Rocky Marciano Nettowaarde: Wiki, Getroud, Familie, Trou, Salaris, Broers en susters
Video: Rocky Marciano Was A Savage 2024, Mei
Anonim

Rocky Marciano se netto waarde is $1 miljoen

Rocky Marciano Wiki Biografie

Rocco Francis Marchegiano is op 1 September 1923 in Brockton, Massachusetts, VSA, gebore aan Pasqualina Picciuto en Pierino Marchegiano, van Italiaanse afkoms. Veel beter bekend as Rocky Marciano, was hy 'n professionele bokser, 'n wêreld-swaargewigkampioen wat die titel vir vier jaar gehou het en sy hele loopbaan onoorwonne was.

'n Legendariese bokser, hoe ryk was Rocky Marciano? Bronne meld dat Marciano 'n fortuin van meer as $1 miljoen verkry het, grootliks opgehoop tydens sy boksloopbaan.

Rocky Marciano netto waarde $1 miljoen

Marciano het saam met sy vyf broers en susters in Brockton grootgeword. Toe hy’n kleuter was, het hy longontsteking opgedoen en amper gesterf. Hy het die Hoërskool Brockton bygewoon, waar hy uitgeblink het in bofbal en sokker, maar hy het die skool ná sy graad tien verlaat en verskeie werke aangeneem, soos 'n geutman op afleweringsvragmotors, vloerveër en skoenmaker. In 1943 is hy in die weermag opgeneem en na Wallis gestuur, wat aan die D-dag-landings in Normandië deelgeneem het.

Hy het sy diens in 1946 voltooi, maar terwyl hy op ontslag gewag het, het hy sy eenheid in amateurboksgevegte verteenwoordig en die 1946 Amateur Armed Forces-bokstoernooi gewen. Die volgende jaar het hy pro geword en Lee Epperson met uitklophou in drie rondes in sy eerste wedstryd verslaan, egter kort nadat hy na amateurboks teruggekeer het, en later probeer om deur te dring na die Chicago Cubs-bofbalspan, maar is afgesny.

In 1948 het Marciano teruggekeer na professionele boks, Harry Bilizarian verslaan en voortgegaan om sy eerste 16 gevegte met uitklophou te wen. Sy boksvaardighede het hom aandag begin trek en sy netto waarde het begin styg. Verskeie meer uitklopoorwinnings het gevolg, insluitend wedstryde teen Ted Lowry, Phil Muscato en Carmine Vingo. In 1950 het hy die onoorwonne Roland La Starza in die gesig gestaar, en het met 'n verdeelde beslissing gewen. Hy het nog drie uitklopoorwinnings behaal voordat hy Lowry in 'n herwedstryd met eenparige beslissing verslaan het. Hy het sy wenreeks behou en in 1951 met uitklophou teen Rex Layne gewen, wat vir die eerste keer op nasionale televisie vertoon is. Sy gewildheid en netto waarde het toegeneem.

Nadat hy nog verskeie oorwinnings behaal het, insluitend teen Joe Louis, Lee Savold en Harry Mathews, het hy Jersey Joe Walcott vir die wêreld-swaargewigkampioenskap in 1952 aangedurf. die 13de rondte en het die nuwe Kampioen geword, wat sy gewildheid verder verhoog het en sy rykdom aansienlik verbeter het.

Hy het voortgegaan om die titel ses keer suksesvol te verdedig, vyf met uitklophou. Sy titelwedstryde het 'n herontmoeting teen Walcott en 'n herontmoeting teen La Starza in die volgende jaar ingesluit, twee agtereenvolgende wedstryde teen die voormalige Wêreld-swaargewigkampioen en ligswaargewigbokser Ezzard Charles in 1954, daarna 'n wedstryd teen die Britse en Europese kampioen Don Cockell in 1955, en nog een teen Archie Moore later daardie jaar, wat sy laaste titelwedstryd was. Alles het by sy netto waarde gevoeg.

In 1956 het Marciano sy uittrede uit professionele boks aangekondig, op die ouderdom van 32 en met 'n merkwaardige rekord van 49-0, met 43 van sy oorwinnings deur uitklophoue.

Ná sy aftrede het hy by televisie betrokke geraak en gedien as die gasheer van 'n weeklikse boksprogram. Hy het kortstondig gedien as 'n skeidsregter wat probleme oplos in stoei, en daarna vir 'n langer tydperk as skeidsregter en bokskommentator in bokswedstryde. Daarbenewens het hy 'n vennoot en vise-president geword van 'n franchisemaatskappy genaamd Papa Luigi Spaghetti Dens. Hy het ook geld gemaak uit persoonlike optredes by verskeie geleenthede.

In 1969 is hy ingesluit by die verfilming van 'n fiktiewe geveg tussen homself en Muhammad Ali, as die enigste twee onoorwonne swaargewigkampioene ooit, genaamd "The Superfight: Marciano vs. Ali".

Gepraat oor sy persoonlike lewe, het Marciano in 1950 met Barbara Cousins getrou; hulle het 'n dogter en 'n aangenome seun gehad. Die egpaar het saam gebly tot sy dood in 1969, dood in 'n tragiese vliegtuigongeluk op pad na Iowa, 'n dag voor sy 46ste verjaardag. Marciano se vrou is vyf jaar ná sy dood aan longkanker dood.

Aanbeveel: