INHOUDSOPGAWE:

Zendaya netto waarde: Wiki, Getroud, Familie, Trou, Salaris, Broers en susters
Zendaya netto waarde: Wiki, Getroud, Familie, Trou, Salaris, Broers en susters

Video: Zendaya netto waarde: Wiki, Getroud, Familie, Trou, Salaris, Broers en susters

Video: Zendaya netto waarde: Wiki, Getroud, Familie, Trou, Salaris, Broers en susters
Video: Zendaya and her beautiful family 2024, April
Anonim

Zendaya Coleman se netto waarde is $1,5 miljoen

Zendaya Coleman Wiki Biografie

Zendaya Maree Stoermer Coleman is gebore op 1 September 1996, in Oakland, Kalifornië, VSA, van Duitse en Skotse (moeder) en Afro-Amerikaanse (vader) afkoms. Sy is 'n gewilde sangeres, danser en aktrise, waarskynlik veral bekend vir haar rol in die TV-sitkom genaamd "Shake It Up" op die Disney-kanaal, en vir enkelsnitte soos "Watch Me", "Swag It Out", "Replay" en ander. Gedurende haar loopbaan is Coleman genomineer vir en het toekennings soos Radio Disney Music Award, BET Award, NAACP Image Award en Young Artist Award gewen.

So, hoe ryk is Zendaya Coleman? Daar word deur gesaghebbende bronne beraam dat Zendaya se netto waarde $1,5 miljoen is, en die hoofbron van haar rykdom is haar loopbaan as aktrise en sanger. Aangesien Zendaya net 18 jaar oud is, is daar 'n groot kans dat sy meer suksesvolle enkelsnitte sal vrystel en in meer televisieprogramme en flieks sal verskyn, sodat Zendaya se netto waarde uiteindelik hoër behoort te word.

Zendaya netto waarde $1,5 miljoen

Zendaya se ma het by die California Shakespeare-teater gewerk, en daarom was Zendaya ook vroeg by verskeie verhoogproduksies betrokke. Sy het ook aan die Oakland School for the Arts gestudeer, waar sy ook 'n geleentheid gehad het om in toneelstukke soos "Once On This Island" en "Caroline, or Change" op te tree. Benewens hierdie, was Coleman deel van die dansgroep genaamd "Future Shock Oakland". Die basis vir haar netto waarde is gelê.

Later het Zendaya haar loopbaan as model begin en in verskeie advertensies verskyn, wat tot Zendaya se netto waarde bygedra het. In 2010 is Coleman in die vertoning genaamd "Shake It Up" gerol, waarin sy saam met Bella Thorne, Roshon Fegan, Kenton Duty, Davis Cleveland en ander gewerk het; hierdie vertoning is een van die hoofbronne van Coleman se netto waarde.

In 2011 het sy haar eerste enkelsnit vrygestel, getitel 'Swag It Out', en het sedertdien meer enkelsnitte vrygestel, nadat sy in 2012 'n opnamekontrak met Hollywood Records gesluit het, en nie net as 'n aktrise en danser bekend geword het nie, maar ook as 'n sanger, en hierdie pogings het bygedra tot Zendaya Coleman se netto waarde.

In 2012 het Zendaya opgetree in die fliek getiteld “Frenemies”, waarin sy die geleentheid gehad het om saam met Mary Mouser, Stefanie Scott en Nick Robinson te werk. In 2013 het Zendaya ook deelgeneem aan die TV-program "Dancing with the Stars", die jongste deelnemer tot nog toe, wat ook bygedra het tot haar netto waarde, al het sy nie met die professionele dansmaat Valentin Chmerkovskiy gewen nie.

Zendaya sal waarskynlik ook op 'n ander front slaag, want in 2013 het sy vir die eerste keer 'n skrywer geword en "Between U and Me" gepubliseer, haar menings en advies aan jong aanhangers gegee, wat ongetwyfeld ietwat bygedra het tot haar groeiende netto waarde.

Mees onlangs in 2016 speel sy in die Disney TV-reeks “K. C. Undercover” as die titel se tiener-voornemende spioen, en sing die temalied vir die reeks. Albei behoort meer by haar netto waarde te voeg.

In haar persoonlike lewe is daar geen gerugte van verhoudings nie, maar dan het Zendaya op 19 nog genoeg tyd vir romanses om te kom.

Aanbeveel: