INHOUDSOPGAWE:

Michael Schumacher netto waarde: Wiki, Getroud, Familie, Trou, Salaris, Broers en susters
Michael Schumacher netto waarde: Wiki, Getroud, Familie, Trou, Salaris, Broers en susters

Video: Michael Schumacher netto waarde: Wiki, Getroud, Familie, Trou, Salaris, Broers en susters

Video: Michael Schumacher netto waarde: Wiki, Getroud, Familie, Trou, Salaris, Broers en susters
Video: Top 10 Moments of Schumacher Brilliance 2024, Maart
Anonim

Michael Schumacher se netto waarde is $800 miljoen

Michael Schumacher Wiki Biografie

Michael Schumacher is 'n bekende Duitse renmotorbestuurder, sowel as 'n stemakteur. Oor die jare het Michael Schumacher homself gevestig as een van die gewildste en suksesvolste renmotorjaers van alle tye. Michael Schumacher, 'n wenner van die Laureu-wêreldsportman van die jaar, het saam met "Formule Een"-spanne soos "Jordan Grand Prix", "Scuderia Ferrari" en "Mercedes-Benz" gewerk. In 2012 het Schumacher se jaarlikse salaris met "Mercedes" soveel as $30 miljoen bereik, terwyl dit die volgende jaar $19,6 miljoen beloop het. Schumacher het sy wedrendebuut in 1991 gemaak, toe hy aan die Belgiese Grand Prix-byeenkoms deelgeneem het, en hy het sy loopbaan in 2012 beëindig, toe hy vir die laaste keer in die Brasiliaanse Grand Prix gejaag het. Van Schumacher se vele prestasies is die Formule Een Wêreldkampioenskap, wat hy 7 keer gewen het, Wêreld Sportmotorkampioenskap, asook die titel van Laureu Wêreldsportman van die Jaar, wat hy in 2002 en 2004 gewen het. Schumacher se bydraes tot die sport was ook bekroon met 'n goue medalje vir motorsport, sowel as Prince of Asturias-toekenning. Ter ere van hom is verskeie draaie op een van die renbane herdoop na “Schumacher S”.

Michael Schumacher netto waarde $800 miljoen

In 2008 het Michael Schumacher ook gedien as die ambassadeur vir die Europese Sokkerkampioenskap, 'n titel wat hy deur die Switserse Sokkervereniging gegee is. Gedurende sy loopbaan het Michael Schumacher verskeie ernstige botsings op die baan gehad, een keer in 1994, en tweede keer in 1997, wat 'n groot uitwerking op die wêreldkampioenskap gehad het. Meer onlangs, in 2013, het Schumacher 'n besering opgedoen in 'n ski-ongeluk, wat sy gesondheid ernstig aangetas het. Schumacher het 'n breinbesering opgedoen en moes 'n halfjaar in 'n barbituraat-geïnduseerde koma deurbring. Schumacher is in 2014 uit die hospitaal ontslaan en het in sy eie huis behandeling ondergaan. 'n Beroemde voormalige renmotorbestuurder, hoe ryk is Michael Schumacher? Volgens bronne beloop Michael Schumacher se jaarlikse salaris $50 miljoen, terwyl Schumacher se netto waarde na raming $800 miljoen is. Ongetwyfeld het Michael Schumacher die meeste van sy netto waarde en rykdom opgehoop weens sy renloopbaan.

Michael Schumacher is in 1969 in Hurth, Wes-Duitsland, gebore. Van sy kinderjare af het Schumacher daarin belanggestel om verskeie motors te bestuur, veral trapkarre. Schumacher se begeerte om te bestuur het daartoe gelei dat hy 'n rybewys gekry het toe hy 12 jaar oud was. Kort daarna het hy aan die Duitse Junior Kartkampioenskap deelgeneem, wat hy in 1985 en 1987 gewen het. Schumacher het die hoërskool verlaat om 'n werktuigkundige te word en het later besluit om aan die Formule Ford-byeenkoms deel te neem. Kort daarna het Schumacher by Formule Drie-renne aangesluit en in baie renkompetisies uitgeblink, óf hulle gewen óf tweede gekom. Michael Schumacher se loopbaan in Formule Een het in 1991 begin, toe hy sy debuutren tydens die Belgiese Grand Prix-byeenkoms gehad het. Schumacher het oor die jare die bynaam van "Reënkoning" gekry vanweë sy vermoë om buitengewoon goed te presteer tydens reënweer en nat toestande.’n Beroemde renmotorbestuurder, Michael Schumacher, het in 2012 amptelik uit Formule Een getree.

Aanbeveel: