INHOUDSOPGAWE:

Lidia Bastianich netto waarde: Wiki, Getroud, Familie, Trou, Salaris, Broers en susters
Lidia Bastianich netto waarde: Wiki, Getroud, Familie, Trou, Salaris, Broers en susters

Video: Lidia Bastianich netto waarde: Wiki, Getroud, Familie, Trou, Salaris, Broers en susters

Video: Lidia Bastianich netto waarde: Wiki, Getroud, Familie, Trou, Salaris, Broers en susters
Video: Here's The Truth About Chef Lidia Bastianich 2024, April
Anonim

Lidia Bastianich se netto waarde is $4 miljoen

Lidia Bastianich Wiki Biografie

Lidia Matticchio Bastianich is 'n Italiaans-gebore bekende sjef in die VSA wat op 21 Februarie 1947 gebore is. Gebore in Pula, nou Kroasië, het haar familie gevlug wat Joego-Slawië geword het ná nege jaar van Kommunistiese heerskappy onder leier Tito. Hulle het in Triëst, Italië, gewoon; en toe later na New York verhuis, waar Lidia haar naam tot roem en rykdom gekook het. Sy het erkenning verdien in haar kritiek-bekroonde restaurante soos "Felida" en in haar bekroonde televisieprogramme soos "Lidia's Kitchen" en "Lidia's Family Table."

As een van die kulinêre industrie se suksesvolste persoonlikhede, het Lidia Bastianich 'n netto waarde van $4 miljoen, en met waardevolle bates soos luukse motors, seiljagte en huise. Baie van haar rykdom kom uit die sukses van haar deurlopende televisieprogramme en die skrywer van kookboeke.

Lidia Bastianich netto waarde $4 miljoen

Lidia het op die vroeë ouderdom van veertien die kookkuns geleer toe sy deeltyds in "Astoria Bakery," 'n onderneming wat deur Christopher Walken besit word, gewerk het. Op haar sestiende verjaardag het sy Felix Bastianich ontmoet, wat later haar man geword het. Sy het twee restaurante in Queens geopen, maar nadat haar pa in 1981 gesterf het, het sy dit verkoop en "Felida" in Manhattan geopen. "Felida" het die bekendstelling geword van Lidia se loopbaan op die kulinêre toneel, vernoem na haar en haar man, dit het universele lof en lof van "The New York Times" verdien. “Becco,” wat hulle kort ná die sukses van “Felida” geopen het, het ook die voorbeeld gevolg. Natuurlik het hulle aansienlik bygedra tot Lidia se netto waarde.

Lidia het ook in 1990 begin om kookboeke te skryf.; tot op hede het sy 14 geskryf. Ten spyte van die sukses in albei hul loopbane, het Lidia en Felix in 1998 geskei weens persoonlike en entrepreneuriese redes. Lidia het voortgegaan met haar loopbaan in die kookkuns, en in die herfs van 1998 het haar eerste televisieprogram, "Lidia's Italian Table" op "Public Television" uitgesaai. In 2000 het sy ook 'n celebrity-beoordelaar in "MasterChef USA" geword. Haar voortdurende opkoms tot roem het haar nog 'n televisieprogram in die herfs van 2010 besorg, "Lidia's Kitchen." Alles het by haar netto waarde gevoeg.

In 2013 het sy 'n "Emmy-toekenning" vir "Uitstekende kookkuns" verdien; en in 2014 het drie van haar kookprogramme "James Beard-toekennings" verwerf. In 2014 het sy ook 'n beoordelaar in "Junior MasterChef Italy" geword. Vandag woon sy in New York en gaan voort om kookprogramme aan te bied en kookboeke uit te gee. Haar seun, Joseph, verskyn ook soms in haar vertonings.

Al die roem, rykdom en fortuin wat Lidia Bastianich verdien het, was vanweë haar sterk familiebande en tradisie. Die geskiedenis van haar loopbaan in die kookkuns is 'n geskiedenis van hoe sy en haar gesin gesukkel het, wat al die pad terugdateer na Lidia se kinderdae tot die latere jare toe sy en haar man, Felix, geskei het. Felix en Lidia is in 1966 getroud en het geseën geword met twee kinders, Joseph en Tanya, wie se ondersteuning ook in haar sukses gehelp het. Trouens, hulle het haar nie net ondersteun nie, maar ook haar voetspore gevolg. Een geval toe haar seun 'n vennootskap met bekende persoonlikhede in die kulinêre industrie gehad het om "Eataly" in Manhattan te bou. Selfs haar dogter, Tanya, het op so 'n vroeë ouderdom groot belangstelling in Lidia se kookkuns getoon.

Aanbeveel: