INHOUDSOPGAWE:

Mary Elizabeth Mastrantonio netto waarde: Wiki, Getroud, Familie, Trou, Salaris, Broers en susters
Mary Elizabeth Mastrantonio netto waarde: Wiki, Getroud, Familie, Trou, Salaris, Broers en susters

Video: Mary Elizabeth Mastrantonio netto waarde: Wiki, Getroud, Familie, Trou, Salaris, Broers en susters

Video: Mary Elizabeth Mastrantonio netto waarde: Wiki, Getroud, Familie, Trou, Salaris, Broers en susters
Video: SCREEN GODDESSES: Mary Elizabeth Mastrantonio 2024, April
Anonim

Mary Elizabeth Mastrantonio se netto waarde is $1 miljoen

Mary Elizabeth Mastrantonio Wiki Biografie

Mary Elizabeth Mastrantonio is gebore op die 17de November 1958 in Lombard, Illinois, VSA, van Italiaanse afkoms, en is 'n Oscar- en Golden Globe-toekenning-benoemde aktrise, waarskynlik veral bekend vir haar rolle in films soos "Scarface" (1982), soos Gina Montana, "The Color of Money" (1986), as Carmen "The Abyss" (1989), as Lindsey Brigman, dan as Marian Dubois in "Robin Hood: Prince of Thieves" (1991), en "The Perfect Storm" (2000), as Linda Greenlaw. Mastrantonio se loopbaan het in 1980 begin.

Het jy al ooit gewonder hoe ryk Mary Elizabeth Mastrantonio is, vanaf vroeg in 2017? Volgens gesaghebbende bronne is daar beraam dat Mastrantonio se netto waarde so hoog as $1 miljoen is, 'n bedrag wat verdien is deur haar toneelspelloopbaan, wat ook optredes op Broadway insluit, wat haar rykdom verbeter het.

Mary Elizabeth Mastrantonio netto waarde $1 miljoen

Mary Elizabeth Mastrantonio is 'n dogter van Mary Dominica en Frank A. Mastrantonio en het in 'n Italiaans-Amerikaanse gesin in Illinois grootgeword, waar sy na die Oak Park River Forest High School en later na die Universiteit van Illinois gegaan het.

Mastrantonio se loopbaan het in 1980 begin toe sy op Broadway gedebuteer het in die herlewing van "West Side Story", terwyl haar eerste fliek Brian De Palma se Golden Globe-toekenning-genomineerde "Scarface" (1983) was met Al Pacino, Michelle Pfeiffer en Steven Bauer. In 1985 het sy in die Primetime Emmy-toekenning-genomineerde TV-minireeks "Mussolini: The Untold Story" gespeel, en in 1986 het Mastrantonio saam met Paul Newman en Tom Cruise verskyn in Martin Scorsese se Oscar-bekroonde "The Color of Money". wat Mary Elizabeth sowel Oscar- as Golden Globe-toekennings benoem het. Sy het die 80's afgesluit met die dele in "Slam Dance" (1987), "The January Man" (1989) met Kevin Kline en Susan Sarandon, en in James Cameron se Oscar-bekroonde "The Abyss" (1989) saam met Ed Harris.

In die vroeë 90's het Mastrantonio in "Class Action" (1991) saam met Gene Hackman gespeel, en in Kevin Reynolds se Oscar-bekroonde "Robin Hood: Prince of Thieves" (1991) met Kevin Costner en Morgan Freeman in die hoofrolle. Sy het voortgegaan met rolle in "White Sands" (1992) saam met Willem Dafoe, Mickey Rourke en Samuel L. Jackson en in "Consenting Adults" (1992) met Kevin Kline en Kevin Spacey.

Mary Elizabeth het in 1995 weer met Al Pacino saamgespan in die fliek genaamd "Two Bits", en het daardie selfde jaar saam met Patrick Swayze in "Three Wishes" gespeel. Sy het die dekade afgesluit met "Limbo" (1999), "My Life So Far" (1999) met Colin Firth, Rosemary Harris en Irène Jacob, en in die Golden Globe-bekroonde "Witness Protection" (1999) saam met Tom Sizemore en Forest Whitaker.

Haar netto waarde het bestendig gestyg. In 2000 het Mastrantonio saam met George Clooney, Mark Wahlberg en John C. Reilly 'n rol gespeel in Wolfgang Petersen se Oscar-bekroonde fliek "The Perfect Storm", terwyl sy in 2004 in Christopher Reeve se "The Brooke Ellison Story" gespeel het. Van 2005 tot 2006 het Mary Elizabeth in nege episodes van die Golden Globe-bekroonde reeks "Without a Trace" verskyn en in 2008 in die TV-fliek "The Russell Girl". In 2010 het Mastrantonio in 14 episodes van "Law & Order: Criminal Intent" verskyn, terwyl sy van 2013 tot 2014 saam met Dylan McDermott en Toni Collette in agt episodes van "Hostages" gespeel het. Mees onlangs het Mary Elizabeth gewerk aan ses episodes van die Primetime Emmy-toekenning-genomineerde "Grimm" (2012-2014), en in 22 episodes van die Primetime Emmy-toekenning-benoemde "Limitless" (2015-2016).

Wat haar persoonlike lewe betref, het Mary Elizabeth Mastrantonio in 1990 met die regisseur Pat O'Connor getrou en het twee seuns by hom.

Aanbeveel: